Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ομάδα Λουτρού (Μαύρος Αετός)-Επιστροφή από ποδοσφαιρικό αγώνα.

Posted By : larsen
Η φωτογραφία είναι  από  το  αρχείο του Γιάννη Νανά,  είναι της δεκαετίας του 60 και μάλλον έχει τραβηχτεί στη Μάνδρα (Θωμαι), και πρόκειται για επιστροφή από  ποδοσφαιρικό αγώνα (μάλλον νικηφόρο).
Διακρίνονται πάνω στη πλατφόρμα: Γιάννης Νανάς, Βασίλης Χονδρός, Παναγιώτης Διαμαντής, Βησσάρης Φιλίνδρας, συνέχεια  3 παιδιά που  δεν διακρίνονται,  λίγο πιο πίσω Τάκης Μόδ. Αρσενούλης, μπροστά ο ξανθός είναι ο Γιώργος Κούτρας, στη συνέχεια τα δύο παιδιά δεν αναγνωρίζονται, οι αγκαλιασμένοι είναι ο Διονύσης Σαμουρέλης και ο Γιάννης Χονδρός, το κεφάλι ενδιάμεσα των δυο αυτών δεν αναγνωρίζεται, πίσω διακρίνεται μόνο το κεφάλι είναι ο Βαγγέλης Νανάς ,  μπροστά από το Βαγγέλη δεν αναγνωρίζεται,  ο καθισμένος στη παραπέτα της πλατφόρμας είναι ο Αχιλλέας Αντωνόπουλος, οι άλλο δύο δεν αναγνωρίζονται. Στο κάτω μέρος: Σπύρος Αντωνόπουλος, Κώστας Χρ. Πατσιούρας, αυτός που κοιτάζει προς τη πλατφόρμα δεν αναγνωρίζεται, δίπλα ο Φάνης Παπακρίβος (με άψογο ντύσιμο και χτένισμα,  σκέτο φιγουρίνι) ο Θόδωρος Χρ. Γκαραγκούνης, πιο πίσω ο Αλέκος Γ. Αντωνόπουλος και ο τελευταίος πίσω δεν αναγνωρίζεται.
Και αυτή η φωτογραφία σε μεγέθυνση βρίσκεται στο καφενείο του χωριού.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Δημήτρη Τσάκαλο για τη φωτογραφία και τις πληροφορίες που μας έστειλε!

3 Response to "Ομάδα Λουτρού (Μαύρος Αετός)-Επιστροφή από ποδοσφαιρικό αγώνα."

Μιλάμε για φιγουρινία οι Νέοι του χωριού της δεκαετίας του 60. Οι επόμενες γενιές νέων δεν πιάνουμε μια μπροστά τους.

Ανάμεσα απο Γιώργο Κούτρα και Διονύση Σαμουρέλη με το φανελάκι είναι ο Πάνος Παλαμίδας. Αναγνώρισε ο ίδιος τον εαυτό του.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © ΛΟΥΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics

 
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο .